page_banner

warta

Superplasticizer Polycarboxylate minangka superplasticizer beton generasi thrid sing maju saka jinis kalsium lignosulfonate lan superplasticizer jinis naphthalene.

Superplasticizer Polycarboxylate minangka superplasticizer konkrit sing diteliti teknologi anyar. Minangka produk lingkungan ijo kanthi indeks komprehensif sing apik lan ora ana polusi.

Superplasticizer Polycarboxylate minangka superplasticizer beton jinis paling anyar kanthi rasio nyuda banyu sing luwih dhuwur lan performa retensi slump sing luwih apik tinimbang bekas rong jinis campuran beton.

Klasifikasi utama superplastikizer polikarboksilat

Miturut tampilan produk, umume ana rong jinis: jinis cair lan jinis bubuk.

kanggo jinis cair, ana macem-macem konten sing padhet, kayata 40%, 45%, 50% lan uga 60% konten padhet. nanging saka pengalaman penjualan, katone 50% konten polikaroksilat superplastikizer solid paling populer ing internasional. kanggo 50% padhet superplasticizer polikarboksilat isi minangka ngirit biaya barang dibandhingake karo 40% lan 45% konten padhet, kajaba rasio kinerja biaya kinerja beton kompetitif banget.

Ing taun-taun pungkasan, akeh pabrik wiwit ngasilake jinis bubuk kanggo superplasticizer polycarboxylate. Mesthine, jinis bubuk luwih trep kanggo pangiriman. Miturut prabédan panggunaan, ana jinis bekas mortir, jinis bekas lantai lan jinis bekas produksi beton, lsp.

Karakteristik utama superplasticizer polikarboksilat

performa retensi slump sing sampurna

dispensability apik

tingkat nyuda banyu dhuwur

adaptasi banget karo kabeh jinis semen

kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web

www.blogspot.com


Wektu kiriman: Apr-08-2021