page_banner

warta

Salah sawijining pelanggan takon marang aku: 'kepiye produksi sampeyan? Apa isih apik?

sing nggawe aku sadhar yen Perlindhungan Lingkungan China wis menehi pengaruh gedhe marang produk kimia kaya campuran beton ing China.

Ayo dakkenalake kanggo sampeyan wiwit wiwitan.

Kaya sing wis dingerteni, China tuwuh kanthi cepet ing taun-taun iki, uga, masalah lingkungan dadi saya serius. Kanggo campuran beton, kayata sodium naphthalene formaldehyde, superplastikizer polikarboksilat, lsp lan produksi bahan mentah nyebabake polusi banyu lan udara.

Minangka campuran konkrit generasi kaping loro, sodium naphthalene formaldehyde, kanggo bahan baku, ana naphthalene lan formaldehida kelas industri. Kajaba iku, sajrone produksi, ana akeh bau mambu lan partikel bledug.

Minangka campuran konkrit generasi paling anyar, superplasticizer polikarboksilat, mesthi ana bau aneh ing sekitar tanduran superplasticizer polikarboksilat.

Pamrentah China wiwit ngerti iki dudu cara sing tepat kanggo pembangunan ekonomi. Mula nggawe kelompok pengawasan lingkungan kanggo ngrampungake masalah polusi.

Minangka salah sawijining industri polusi sing abot, akeh pabrik manufaktur sing ana gandhengane karo konkrit tanpa lisensi bisnis utawa tanpa polusi kontrol cara sing tepat kepeksa dipateni.

iki nyebabake rega campuran campuran beton kanthi cepet. sawetara pabrik campuran beton duwe pesanan, nanging ora cukup bahan baku kanggo produksi.

Pungkasan, kanggo konfirmasi sampeyan, ya, produksi biasane kanggo campuran konkrit.


Wektu kiriman: Sep-09-2020