page_banner

warta

Pabrik campuran beton akeh duwe superplasticizer polycarboxylate superplasticizer lan jinis retensi slump, nanging apa bedane panggunaan kasebut?

Yen bahan beton kayata semen, agregat lan pasir cukup cekap, mung superplasticizer polikarboksilat jinis banyu sing bakal ok. Jinis penylametan slump digunakake kanggo nyetel adaptasi konkrit. Pengaruh langsung marang retensi slump beton. Yen bahan beton sampeyan ora apik banget, utawa yen kinerja slump konkrit ora apik, mula sampeyan kudu nambah jinis retensi slump, rasio antarane jinis nyuda banyu lan jinis retensi slump biasane 8: 2 utawa 7: 3.

Mungkin sampeyan bisa ndeleng rega ing antarane superplasticizer polycarboxylate superplasticizer jinis lan jinis retensi slump padha kanggo sawetara pabrik, nanging rega jinis retensi slump bakal luwih dhuwur tinimbang jinis nyuda banyu. Amarga kanggo sawetara pabrik, superplasticizer polycarboxylate retensi slump meh padha karo unsur minangka jinis nyuda banyu. nanging kanggo sawetara pabrik, jinis retensi slump pce duwe unsur sing beda-beda beda karo jinis nyuda banyu. prabédan iki nuduhake kinerja beton yaiku jinis retensi slump sing larang duwe efek retensi slump sing luwih dhuwur. Kangge, jinis retensi slump sing larang meh ora ana efek nyuda banyu.

Minangka konklusi, kita kudu milih superplasticizer polikarboksilat miturut bahan konkrit kita. Kanthi cara iki, sampel superplastikizer polikaroksilat penting banget sadurunge dipesen.


Wektu kiriman: Apr-07-2021