page_banner

warta

  • Rega sing bisa diganti kanggo superplasticizer Polycarboxylate

    Yen sampeyan profesional ing superplasticizer polycarboxylate, sampeyan kudu ngerti manawa rega kanggo superplasticizer polycarboxylate tansah bisa diganti, kaya baja. Alesan kanggo rega sing bisa diganti Minangka produk liyane, superplasticizer polycarboxylate uga digawe saka bahan mentah, kayata TPEG, HPEG, ac...
    Waca liyane
  • Cairan superplasticizer polikarboksilat

    Kaya sing wis dingerteni, superplasticizer polycarboxylate minangka campuran beton generasi anyar. Bisa tekan 30% rasio nyuda banyu kanthi dosis 0,2% nganti 0,3%. Kanggo nggayuh rasio nyuda banyu 20%, dosis natrium naftalena formaldehida kira-kira 0,8% -1%. Unite rega kanggo polycarboxylate superplasticiz ...
    Waca liyane
  • Introduction To Concrete Admixtures

    Pambuka kanggo Admixtures Beton

    Ngerti Admixtures Beton - Admixtures beton minangka subyek Komplek nanging penting banget kanggo ngerti apa admixtures kasedhiya lan apa padha nindakake. Admixtures minangka bahan ing beton sing liyane saka bahan semen hidrolik, banyu, agregat utawa serat rein ...
    Waca liyane
  • Tipe anyar saka superplasticizer polikarboksilat

    Saiki, luwih akeh pesenan sing diwiwiti. Kita ngekspor menyang negara manca lan nyedhiyakake pabrik beton readymix Cina, pabrik batching lan liya-liyane. Saiki teknolog kita ngembangake superplasticizer polycarboxylate sing komprehensif. Kaluwihan kasebut yaiku klien nggunakake superpl polycarboxylate ...
    Waca liyane
  • What is polycarboxylate superplasticizer? What is the benefit to apply it in construction area ?

    Apa iku superplasticizer polycarboxylate? Apa keuntungan kanggo aplikasi ing wilayah construction?

    Superplasticizer polycarboxylate minangka superplasticizer kinerja dhuwur generasi katelu sing dikembangake sawise superplasticizer umum sing diwakili kalsium kayu lan superplasticizer sing diwakili dening seri naftalena. Superplasticizer adhedhasar polikarboksilat yaiku ...
    Waca liyane
  • Uses of Chengli Sodium Lignosulfonate

    Panganggone Chengli Sodium Lignosulfonate

    Sodium lignosulfonate, uga disebut uyah sodium asam lignosulfonat, yaiku surfaktan anionik sing digawe saka pulp kayu, kanthi bobot molekul sedheng lan kandungan gula sing sithik. Minangka admixture konkrit generasi pisanan, Chengli sodium lignosulphonate nduweni fitur saka awu kurang, isi gas kurang lan adaptabi kuwat ...
    Waca liyane
  • Campuran beton

    Kanggo nambah kemampuan kerja beton, kekuatan tekan lan nilai retensi slump, pabrik beton biasane nambah admixture. Ana akeh jinis: agen ngurangi banyu, agen pumping, retarder beton, defoamer, akselerator, anti banyu, agen entraining online, agen antibeku etc. Saben jinis ...
    Waca liyane
  • Apa Sodium Gluconate? Kepiye cara nggunakake?

    Sodium gluconate uga dikenal minangka uyah sodium saka asam glukonat. Iku bubuk putih, ora beracun, lan apik ing stabilitas termal. Kajaba iku, banget larut ing banyu, rada larut ing alkohol, ora larut ing eter. Iki nduweni peran penting ing pirang-pirang aspek kayata konstruksi, p...
    Waca liyane
  • Masalah lan solusi nggunakake aditif polycarboxylate

    Kanthi aplikasi aditif polycarboxylate sing akeh, luwih akeh masalah aplikasi sing ditampilake ing ngarep kita. Dina iki kita bakal ngrembug apa masalah kasebut lan cara ngatasi masalah kasebut. 1, pinten banyu lan semen kita kudu nambah sawise nggunakake aditif polycarboxylate aditif Polycarboxylate ...
    Waca liyane
  • Natrium Naftalena Sulfonat

    Sodium Naphthalene sulfonate minangka salah sawijining campuran beton efisiensi dhuwur. Iku bubuk coklat kuning. Campuran iki ora polusi, ramah lingkungan, lan ora beracun. Gampang larut ing banyu, nduweni kinerja sing stabil. Kauntungan khusus kalebu kemampuan kerja sing dhuwur, nyuda banyu dhuwur ...
    Waca liyane
  • Superplasticizer polikarboksilat

    Superplasticizer polikarboksilat yaiku superplasticizer konkrit generasi kaping telu sing dikembangake saka jinis kalsium lignosulfonate lan superplasticizer jinis naftalena. Superplasticizer polycarboxylate minangka superplasticizer beton modifikasi sing diteliti dening teknologi anyar.
    Waca liyane
  • Bedane antarane superplasticizer polycarboxylate jinis nyuda banyu lan jinis retensi slump

    Akeh pabrik admixture beton duwe superplasticizer polycarboxylate jinis nyuda banyu lan jinis retensi slump, nanging apa bedane panggunaan ing antarane? Nalika bahan beton kaya semen, agregat lan pasir cukup apik, mung superplasticizer polycarboxylate jinis pereduksi banyu sing bakal ...
    Waca liyane