page_banner

Produk

(CL-WR-50) Superplasticizer Polycarboxylate 50% isi padhet (jinis reduker banyu dhuwur)

Katrangan singkat:

Superplasticizer Berbasis Polycarboxylate minangka plasticizer beton generasi thrid sing maju dikembangake saka jinis kalsium lignosulfonate lan plasticizer jinis naphthalene.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar Data Teknis

Penampilan

Cairan kenthel sing ora ana warna nganti kuning utawa coklat

Kapadhetan akeh (kg / m3, 20 ℃)

1.107

Konten padhet (cair) (%)

40%, 50%, 55%

Nilai PH (20 derajat)

6 ~ 8

Konten Alkali (%)

0,63%

Kandungan Natrium Sulfat

0,004

Isi klorin

0,0007%

Rasio nyuda banyu

32%

Kinerja Beton 50% (jinis nyuda banyu)

Ora

Barang Pamriksan

Unit

Nilai Standar

Asil Tes

1

1h Sawise Fluiditas Pasta Semen

mm

≥220

240

2

Tingkat Ngurangi Banyu

%

≥25

32

3

Tingkat Perdarahan Tekanan Atmosfer

%

≤60

21

4

Bedane Wektu Setelan

min

Wiwitan < -90

25

Final < -90

10

5

Retensi Variasi Slump

60menit

180

230

120min

180

210

6

Rasio Strengh Kompresif

3d

≥170

215

7d

150

200

28d

135

175

7

Pengaruh Korosi Penguatan

/

Ora Ana Korupsi

Ora Ana Korupsi

8

Rasio Penyusutan

/

110

103

 Diuji dening semen portland standar Shanlv PO42.5, kanthi dosis 0,3% saka CL-WR-50)

Lamaran

◆ Campuran siap & Concrete sadurunge

◆ Konkrit kanggo formwork Mivan

◆ Beton kompak dhewe

◆ Konkrit kanthi jarak dawa

◆ beton kukus Konservasi Alam

◆ Beton anti banyu

◆ daya tahan beton anti-beku-cair

◆ beton plastikisasi fluida

◆ anti korosi Konkrit Laut natrium sulfat

◆ beton bertulang, prestasine

Paketaging: 200kgs / drum 1000L / tank IBC 23tons / flexitank 

Panyimpenankanggo disimpen ing wadhah plastik utawa stainless steel, simpen garing ing suhu sekitar biasane lan lindhungi saka panas sing gedhe banget (ngisor 40 ℃)   

Papan perlindungan: 1 taun

Peraturan transportasi: ora nangani kanthi ati-ati kanggo ngindhari kerusakan nalika obah, aja nganti panas banget. produk iki ora beracun, ora iritasi, ora gampang kobong. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita