page_banner

Produk

CL-SNF-18

Katrangan singkat:

CL-SNF-18 minangka senyawa kondhisi formaldehida sulfonat naphthalene, gampang larut ing banyu, kinerja fisik lan kimia sing stabil, efisiensi tinggi, agen nyuda banyu kanthi performa tinggi. Nduweni karakteristik dispersibilitas dhuwur, kemampuan berbuih sithik, tingkat nyuda banyu sing dhuwur, kekuatan awal sing luwih dhuwur, nambah yaiku adaptasi semen. Nambahake produk iki nambah likuiditas konkrit, nambah kemerosotan, ningkatake kemampuan kerja lan properti aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Properti

Proyek deteksi

Indeks kinerja Nilai sing diukur

Rasio nyuda banyu%

≥14

≥20

Rasio tingkat getihen%

≤90

≤80

Isi gas%

≤3.0

≤2.0

Kesenjangan wektu kondensasi (min)

Kondensasi dhisikan

-90 ~ 120

-90 ~ 120

Kondensasi pungkasan

Rasio kekuatan kompresi%

1d

140

≥160

3d

≥130

150

7d

≥125

140

28d

120

≥130

Rasio tingkat nyusut%

135

135

Efek korosi kanggo baja

Ora ana

Ora ana

Indeks keseragaman

Proyek deteksi

indeks Powder snf (SNF-C)

Konten padhet (%)

≥92

Fitness (%)

0.315mm (residu) <10

Nilai PH (10g / L)

7--9

Kandungan ion klorin (%)

≤0.5

Kandungan natrium sulfat (%)

≤18

Konten alkali total (%)

≤20

Bahan sing ora larut (%)

≤0.5

Fluidity net semen (mm)

≥220

Penampilan

Wêdakakêna coklat semu kuning

Aplikasi lan dosis

Digunakake kanthi akeh ing rekayasa beton, prefabrikasi, turu, jembatan, terowongan, pertahanan nasional, teknik militer, konservasi air, rekayasa listrik, terminal pelabuhan, landasan pacu bandara, rekayasa bangunan tingkat tinggi.

Dosis: 0,5% -1,5%, pangguna kudu miturut kebutuhan eksperimen kanggo nemtokake dosis optimal.

Fitur lan Wuku

Plastisitas Luar Biasa: Statistik, kekuatan kompresi ing dina kaping 1, dina kaping 3 lan dina kaping 28 sawise aplikasi kaping siji ditambah 60% -90% lan 25% -60% nalika ditambahake ing dosis campuran standar. Asile, kekuatan kompresi, kekuatan tarik, kekuatan gesper lan modulus elastisitas bakal ditambah nganti sawetara.

Ing kondhisi rasio banyu / semen sing padha, bisa dilumpuhake bisa ditambah 5-8 kali nalika ditambahake ing dosis campuran 0,75%.

15-20% semen bisa dilindhungi undhang-undhang nalika agen dicampur ing dosis campuran 0,75%, sing diprasyaratake kanthi runtuh lan kekuatan sing padha.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan