page_banner

Produk

CL-DA minangka agen fitnah

Katrangan singkat:

CL-DA minangka agen fitnah. Bahan utama yaiku silikon organik lan polieter. Umume digunakake kanggo ngilangi gelembung gedhe ing beton lan nyegah pengerasan beton sawise struktur pori internal lan permukaan, nambah kekuwatan beton. Agen defoaming beton utamane duwe rong aspek, ing tangan siji, nyegah generasi gelembung udara ing beton, ing tangan siji nggawe gelembung ing gelembung udara sing kebanjiran.


Detail Produk

Tag Produk

Properti

Barang

Spesifikasi

Penampilan

Cairan berminyak tembus

Werna

Putih abu-abu

Nilai PH

6.0-7.0

Konten Kelembapan (%)

≤2

Efek Defoaming

≤2

Inhibisi kinerja gelembung (min)

≥40

Aplikasi lan Dosis

Agen Defoaming umume digunakake kanggo produksi mortar semen, agen nyuda banyu beton, beton, ubin asbes, papan silikat kalsium, bubuk dempul, pulp, kayata penguatan defoaming agen ing proses produksi.

Dosis: 0,1% ~ 0,8%, jumlah pungkasan miturut eksperimen praktis.

Fitur lan Wuku

1. dispersibilitas apik, defoaming ing sistem bubur semen kanthi cepet.

2. Kurang dosis, efisiensi tinggi.

3. Kanggo ngontrol sistem bubur semen kanthi efektif ing njero gelembung, nggawe anggota beton luwih padhet.

4. Produk iki ora beracun, ora ana ambune, kondusif kanggo keamanan produksi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita