page_banner

Produk

Agen penguat udara CL-AEA

Katrangan singkat:

CL-AEA minangka Agen Entraining Udara, bahan utama yaiku rosin, bubuk putih, kelarutan sing apik ing banyu. Ing proses pencampuran beton, CL-AEA ngenalake udara dadi beton, mbentuk gelembung cilik, tertutup lan stabil, ningkatake kemerosotan beton, likuiditas lan plastisitas.


Detail Produk

Tag Produk

Properti

Barang

Spesifikasi

Penampilan

Wêdakakêna kuning putih utawa entheng, non-caking

Materi aktif (%)

≥92%

Larut eter minyak bumi (%)

1,2%

Uyah anorganik (%)

≤5%

Konten Kelembapan (%)

2,5%

Nilai PH

7.5-9.5

Aplikasi lan Dosis

Digunakake kanggo dalan lan jembatan beton, kemampuan rekayasa beton sing dhuwur, konkrit pompa, digunakake kanggo daya tahan struktur beton sing dhuwur, bendungan, dalan gedhe, menara pendingin pembangkit listrik tenaga listrik, hidrolik banyu, port, lsp

Dosis: 0,01% ~ 0,03%, jumlah pungkasan miturut eksperimen praktis.

Fitur lan Wuku

Nambah slump konkrit, likuiditas lan plastisitas.

Nyuda getihen lan pamisahan beton, tingkatake keseragaman beton.

1. Nambah kekuatan lentur beton, yen isi udhara 3% nganti 5%, kekuatan lentur mundhak 10% - 20%.

2. Campuran agen campuran udara kanthi modulus elastis rendah, kaku cilik, keluwesan sing apik.

3. Difusi termal lan koefisien transmisi beton dikurangi, ningkatake stabilitas volume beton, kanggo nambah lapangan tahan cuaca, nambah umur layanan beton.

4. Ngapikake resistensi fros beton, resistensi uyah, resistensi permeabilitas, resistensi serangan sulfat lan resistensi kinerja respons.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita