page_banner

Babagan Kita

Binzhou Chengli Building Materials Co., Ltd.

Crita Kita

Binzhou Chengli Building Materials Co., Ltd. dununge ana ing papan sing apik ing Delta Pusat Kota Delta Kuning-Binzhou, sisih lor China. perusahaan kita ahli ing proses produksi, riset, pangembangan, lan adol campuran konkrit.

5
1

Binzhou Chengli Building Materials Co., Ltd. jembaré 38.53 mu, kanthi 25086 meter persegi kanggo area bangunan lan 600 meter persegi kanggo riset ilmiah lan laboratorium. kita wis nggawe garis produksi campuran konkrit lengkap, analisis kimia lan laboratorium properti fisik karo Universitas Shandong, dilengkapi instrumen modern kanggo ngukur lan nyoba instrumen lan peralatan kanthi skala gedhe.

Tim Kita

Perusahaan kami duwe klompok riset lan pangembangan sing kuat sing kalebu dokter profesional, master Universitas Shandong. Produk utama kami: cairan lan bubuk superplastikizer polikarboksilat, natrium naphthalene sulfonate formaldehida, superplastikizer alifatik, natrium / kalsium lignosulfonate, natrium glukonat, antijamur, akselerator, defoamer , agen penguat udara, lsp.

Binzhou Chengli Building Materials Co., LTD mesthi nduweni kualitas minangka pondasi, inovasi minangka kekuwatan, lan ngupayakake pimpinan industri aditif konkrit. Integritas, kekuatan lan kualitas produk perusahaan entuk panrima industri. Manajer umum lan kabeh staf ing perusahaan kasebut nyambut kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi, pandhuan lan negosiasi bisnis.

webwxgetmsgimg
pce_50_solid_content