cl
cl2
cl3
11

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Binzhou Chengli Building Materials Co., Ltd dununge ana ing pemandangan indah Pusat Kota Delta Sungai Kuning-Binzhou, sisih lor China. kita perusahaan yaiku kanthi profesional khusus ing proses produksi,riset,pembangunan, lan adol saka campuran beton.

ndeleng liyane

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan sampeyan, kustomisasi kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
212

warta

Binzhou Chengli Building Materials Co., LTD mesthi nduweni kualitas minangka pondasi, inovasi minangka kekuwatan, lan ngupayakake pimpinan industri aditif konkrit. Integritas, kekuatan lan kualitas produk perusahaan entuk panjaluk industri.

Superplasticizer polikarboksilat

Superplasticizer Polycarboxylate minangka superplasticizer beton generasi thrid sing maju saka jinis kalsium lignosulfonate lan superplasticizer jinis naphthalene. Superplasticizer Polycarboxylate minangka superplastikizer konkrit sing diteliti karo teknologi anyar. Yaiku ...

Bentenipun jinis pangurangan banyu superplasticizer polycarboxylate lan jinis retensi slump

Pabrik campuran beton akeh duwe superplasticizer polycarboxylate superplasticizer lan jinis retensi slump, nanging apa bedane panggunaan kasebut? Yen bahan beton sampeyan kaya semen, agregat lan pasir sing cukup, mung banyu sing nyuda superplasticizer polycarboxylate ...

Pengaruh perlindungan lingkungan tumrap campuran beton

Salah sawijining pelanggan takon marang aku: 'kepiye produksi sampeyan? Apa isih apik? sing nggawe aku sadhar yen Perlindhungan Lingkungan China wis menehi pengaruh gedhe marang produk kimia kaya campuran beton ing China. Ayo dakkenalake kanggo sampeyan wiwit wiwitan. Kaya sing wis dingerteni, China ngembangake ...